o nama

stolarija tomić

Stolarija Tomić je preduzeće koje je započelo svoju djelatnost davne 1980. godine kao mala stolarska radionica u Gradiški.

Kroz godine rada i iskustva, razvili smo se u ugledno preduzeće koje svojim klijentima pruža vrhunsku stolarsku uslugu.

Naš cilj je razumjeti potrebe naših kupaca, zadovoljiti njihove zahtjeve i premašiti njihova očekivanja. Nudimo profesionalnu uslugu, pažljivo birane materijale i vrhunsku izradu koja će Vašem domu donijeti toplinu i eleganciju. Naš tim stručnjaka stoji Vam na raspolaganju kako bismo Vam pružili sve potrebne informacije o našim uslugama i upotpunili Vaše ideje svojom kreativnošću.

stolarija tomić

Naša
osnovna
djelatnost

01
Proizvodnja drvenih sobnih i ulaznih vrata
Naša ponuda sobnih vrata obuhvata širok spektar modela koji su dizajnirani tako da zadovolje različite potrebe i zahtjeve uređenja unutrašnjih prostora. Bez obzira na to da li Vam trebaju standardne ili nestandardne dimenzije, mi ćemo izraditi vrata koja se savršeno uklapaju u Vaš prostor. Koristimo visokokvalitetno drvo poput hrasta, jasena, bukve i drugih vrsta drveta, dok se okov vrata prilagođava Vašim željama (kvake, brave, spojnice itd.).
02
Proizvodnja drvenih prozora
Naši drveni prozori pružaju izuzetnu estetiku, toplinsku izolaciju i dugotrajnost. Izrađujemo prozore različitih oblika i veličina kako bismo zadovoljili specifične zahtjeve Vašeg prostora. Drvo koje koristimo za proizvodnju prozora pruža prirodnu ljepotu i toplinu Vašem domu, dok visokokvalitetni materijali osiguravaju dugoročnu izdržljivost i zaštitu od vremenskih uticaja.
03
Proizvodnja pločastog namještaja
Naša stručnost u stolariji se proširuje i na proizvodnju pločastog namještaja. Bez obzira da li Vam je potreban kuhinjski element, ormar, regal ili bilo koji drugi komad namještaja, mi ćemo ga izraditi prema Vašim specifikacijama. Koristimo visokokvalitetne ploče i materijale kako bismo osigurali izdržljivost, funkcionalnost i estetiku Vašeg namještaja.

Stolarija Tomić se ponosi svojim dugogodišnjim iskustvom, profesionalnošću i posvećenošću klijentima. Vjerujemo da je svaki detalj važan i da svaki projekat ima svoju jedinstvenu priču. Upravo zato smo ovdje da Vaše ideje pretvorimo u stvarnost i pružimo Vam vrhunsku stolarsku uslugu.

Pogledajte našu galeriju kako biste se inspirisali i pronašli idealno rješenje za svoj prostor.

galerija

naši radovi

@interior_mission

kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želite saznati više o našim proizvodima i uslugama, slobodno nas kontaktirajte. Naš prijateljski tim će Vam rado pružiti sve dodatne informacije i pomoći u odabiru stolarskih rješenja koja najbolje odgovaraju Vašim potrebama.