proizvodnja

okovi i brave

Nudimo Vam dodatni izbor visokokvalitetnih kvaka i rukohvata koje možete odabrati i prilagoditi svom ukusu. Kvake s PvD zaštitom (ionski prenos metala) imaju 10-o godišnju garanciju na habanje i koroziju. U standardnoj izvedbi prozore isporučujemo sa bijelim ili smeđim poluolivama, a ulazna vrata u standardnoj izvedbi isporučujemo sa hromiranom ili plastificiranom kvakom. U mogućnosti smo Vam ponuditi i ostale oblike i vrste na tržištu dostupnih poluoliva, kvaka i rukohvata, kako bi Vašim prozorima i vratima udahnuli individualnu dimenziju. Naši prozori su opremljeni okovima sa višestrukim tačkama zatvaranja.

  • Kvalitet
  • Sigurnost
  • Estetski dojam

Sigurnost je ključna komponenta kod odabira okova i brava. Kvalitetne brave mogu pružiti zaštitu od neovlaštenog pristupa, dok robustni okovi osiguravaju pravilan rad vrata i prozora te pomažu u sprečavanju provala.

Stolarija Tomić se ponosi vrhunskom kvalitetom, pažljivom izradom i posvećenošću detaljima. Nudimo vam vrhunsku uslugu, stručne savjete i podršku pri odabiru vrata koja će  zadovoljiti sve vaše potrebe.

kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želite saznati više o našim proizvodima i uslugama, slobodno nas kontaktirajte. Naš prijateljski tim će Vam rado pružiti sve dodatne informacije i pomoći u odabiru stolarskih rješenja koja najbolje odgovaraju Vašim potrebama.