proizvodnja

sobna & ulazna vrata

Otkrijte našu bogatu ponudu sobnih i ulaznih drvenih vrata koja kombinuju eleganciju, trajnost i sigurnost. Naša široka kolekcija sobnih vrata nudi raznolik izbor stilova i dizajna, izrađenih od visokokvalitetnih vrsta drva kao što su hrast, jasen i bukva.

Bez obzira na vaše preferencije i enterijer, pružamo mogućnost personalizacije vrata prema vašim željama i dimenzijama.

  • Kvalitet
  • Sigurnost
  • Estetski dojam

Naša ulazna drvena vrata su pravi izbor za impresivan ulaz u vaš dom. Osim estetskog aspekta, naša ulazna vrata su izuzetno sigurna i izdržljiva, opremljena visokokvalitetnim bravama i okovima. Otporna su na vremenske uticaje, pružajući dugotrajnu zaštitu i funkcionalnost.

Koristimo visokokvalitetno drvo poput hrasta, jasena, bukve i drugih vrsta drveta, dok se okov vrata prilagođava Vašim željama (kvake, brave, spojnice itd.) Naša paleta stilova i dizajna omogućava vam da pronađete vrata koja se savršeno uklapaju u arhitekturu vašeg doma i odražavaju vaš lični stil.

ISPORUKA
& MONTAŽA
PERSONALIZOVANA
RJEŠENJA

Stolarija Tomić se ponosi vrhunskom kvalitetom, pažljivom izradom i posvećenošću detaljima. Naš  stručni tim stolara će pažljivo izraditi vrata prema vašim željama, vodeći računa o kvaliteti materijala i završnoj obradi. Nudimo vam vrhunsku uslugu, stručne savjete i podršku pri odabiru vrata koja će  zadovoljiti sve vaše potrebe.

Izaberite Stolariju Tomić za vrhunsku kvalitetu, estetiku i trajnost svojih sobnih i ulaznih drvenih vrata.
Obratite nam se danas kako bismo vam pružili sve dodatne informacije i pomogli vam u ostvarenju  vaših stolarskih projekata.

sobna & ulazna vrata

Vrste drveta

kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želite saznati više o našim proizvodima i uslugama, slobodno nas kontaktirajte. Naš prijateljski tim će Vam rado pružiti sve dodatne informacije i pomoći u odabiru stolarskih rješenja koja najbolje odgovaraju Vašim potrebama.